4 tips til at vælge den perfekte vielsesring

Du har måske allerede købt forlovelsesringen, men så er næste skridt at vælge vielsesringene. Inden, at du køber ringene, så læs denne guide, hvor du får de bedste tips til valg af den perfekte vielsesring, så I begge, både kan sige ja til ringen og til hinanden på bryllupsdagen. 

Kom tættere på jeres præferencer

Skal ringen have diamanter, brillianter eller zirkoner? Skal det være en sølv, guld eller rosaguld ring? Begynd valget af vielsesringe med at komme lidt tættere på jeres præferencer. Tænk over hvilken stil, som I foretrækker. Er I til det minimalistiske og elegante eller ringe med fine detaljer? Skal vielsesringen være af samme materiale som forlovelsesringen? Skal I have matchende vielsesringe eller to forskellige? Find svaret på disse spørgsmål, så I nogenlunde har en idé om, hvad I går efter, når I besøger en butik. 

Få styr på budgettet

Uanset om du går efter billige vielsesringe eller luksuriøse diamant vielsesringe, så er det altid en god idé, at få fastlagt et budget, inden at man besøger en smykkeforretning. I kan for eksempel se på online smykkeforretninger for at få en idé om hvad vielsesringene, som I godt kan lide koster. 

Gravering er også et element, der kan gøre din vielsesring endnu dyre, men hos nogle smykkeforhandlere kan du få gratis gravering i vielsesringe. Køb eksempelvis din vielsesring hos Hedegaard Smykker, hvor du gratis kan få graveret lige hvad du har lyst til. 

Tænk langsigtet 

Det er jeres vielsesringe, så I vælger selv, hvilket design, som I foretrækker. Hvis I gerne vil vælge moderne og trendy vielsesringe, så er det dog en god idé, at overveje om det er en stil, som man gerne vil gå med i de næste 40 år. Det er heldigvis ikke så slemt, hvis I alligevel vælger et lidt anderledes design: Ringen kan laves om på et senere tidspunkt og det er jo ikke ringen, som man gifter sig med. 

Tag højde for jeres livsstil

Vielsesringen er noget, som man har på hver dag og derfor er det vigtigt, at ringene passer til jeres livsstil. Hvis du arbejder meget med dine hænder, så bør du eksempelvis vælge en simpel og solid ring, uden brillanter. På samme måde, bør du vælge en tynd og rund ring, der ikke er kantet, hvis du dyrker meget sport eller spiller instrumenter.