Bliv klædt på til Microsofts cloud service med et Azure kursus

ms azure kursus

Microsoft Azure, der tidligere gik under navnet Windows Azure, er en de største cloud computing udbydere og er måske ikke så underligt en stor del Microsofts forretning. Microsoft Azure kan ses som en direkte konkurrent med andre lignende udbydere, men tjenesten har for alvor slået sig fast over den seneste årrække som værende den mest dominerende spiller på markedet indenfor flere løsninger.
Det er måske ikke så underligt, at Microsoft Azure har bidt sig sådan fast hos primært større virksomheder, da de kommer med og understøtter en helt økosystem af applikationer og services – heri understøtter Microsoft Azure alle operativsystemer på markedet, der bl.a. indbefatter Linux, Windows, SQL server, C# og Java.

Med så stort et cloud baseret miljø stiller Microsoft Azure også store krav til brugere og udviklere, hvorfor flere og flere benytter sig af muligheden for at at tage dybdegående kurser i Microsoft Azure. Microsoft Azure kan bruges på mange forskellige niveauer, og netop derfor er der også mange muligheder for at vælge forskellige typer af kurser.

Styrk dit CV med en certificering i Microsoft Azure

Afhængigt af hvilke kompetencer inden for Microsoft Azure, som man ønsker at styrke, så er der i dag kurser tilgængelige i disse. En global udbyder, der har specialiseret sig i bl.a. IT kurser, har i dag 50 forskellige kurser at vælge imellem, og der er derfor garanti for, at man kan finde det rigtige Microsoft Azure kursus. Man kan bl.a. lære, hvordan man benytter Microsoft Azure som systemadministrator, som IT professionel og som udvikler. Man kan lære, hvordan man bruger platformen til at udvikle software-programmer, levere services og tjenester, der spiller sammen med de ønskede enheder.

Den store fordel ved Microsoft Azure er, at vi i dag ser, at langt størstedelen af de større virksomheder benytter Microsoft Azure som cloud platform. Der er derfor generelt set stigende efterspørgsel efter kvalificerede kandidater inden for feltet. Et kursus med Microsoft Azure vil derfor gevaldigt forbedre karrieremulighederne og styrke CV’et hos deltagere.

Microsoft Azure er understøtter som nævnt alle platforme, der har gjort det uhyre populært. Endvidere bør det selvfølgelig nævnes, at det ligeledes også gør sig gældende for tjenester og programmer, der er udviklet på platformen. Med et Microsoft Azure kursus vil du kunne spidse dine kompetencer til med cloud løsningen, der er skalerbar for at typer af virksomheder med hensyn til produktivitet, server-behov, antallet af ansatte osv. med et kursus i Microsoft Azure vil du endvider styrke dine kompentencer inde for en af verdens mest pålidelige og respekterede cloud-services. bliv en attraktiv og og kompetent systemadministrator, IT professionel eller udvikler inden for Microsoft Azure.

På kursusudbyderens hjemmeside kan man læse meget mere om de forskellige Microsoft Azure kurser, der er i udbud. Der er selvfølgelig også rig mulighed for at finde kontaktoplysninger, hvis man har behov for mere information.