Bliv klogere på it med et it kursus

Har du brug for at udvide din viden indenfor dit fag som konsulent? Hvis du også synes, at det er fedt at udvikle dig og blive endnu klogere, så kan du altid tage nogle it kurser. Det er en nem måde at blive bedre på dit nuværende område eller måske endda lære nogle helt nye at kende. Kurserne består af en blandet undervisningsmetode med både online undervisning og personligt fremmøde.

Accuros udvalg af it kursuser  

https://accuro.dk/ tilbyder dig fem forskellige slags kurser. De har både kursuser i hverdagene og i weekenderne. De fleste kursuser i hverdagene ligger i tidsrummet 18.00-21.00 og i weekender fra kl. 09.00-17.00. De varer i alt mellem to til seks dage. Så hvis du hurtigt vil lære, kan du tage på et lynkursus, og allerede på dag to skrive din nye viden på CV’et.

Deres prisklasse ligger mellem 6.000-15.000 kroner. For disse priser får du kendskab til nye områder ved hjælp af opgaver og undervisning. Nogle kursuser slutter af med en lille prøve, så du kan teste dig selv, og se hvor meget du har fået ud af kursuset.

Accuro er kendt for at være et succesrigt konsulentbureau med mange topkvalificeret freelance it konsulenter. Derfor har de i de sidste fem år vundet Børsens Gazelle pris. De hjælper andre virksomheder, som har problemer med diverse it systemer og projekter. Specielt til systemet SAP har de Nordens bedste freelance it konsulenter, som de sender ud til de firmaer, der har brug for deres hjælp.

Pynt dit CV

Bureauet udbyder nogle gode kursuser, så du kan få flere punkter på dit CV. Det kan både gavne dig, hvis du gerne vil blive bedre på din arbejdsplads, eller hvis du overvejer at få et nyt job. Så tag et smut forbi Accuros hjemmeside og læs om deres udvalg af kurser. Hvis du stadig har spørgsmål efter det, er du velkommen til at sende dem en mail. Når du først har færdiggjort et kursus, og skriver det på CV’et, så vil du sætte pris på den tid, du satte af til det.