Brug det samme tilbehør til hunde og katte

Hvad end du er hundemenneske eller kattemenneske, så kan vi hurtigt blive enige om, at kæledyr kan give os utrolig meget glæde i hverdagen. Det er godt nok to vidt forskellige dyr på mange punkter, og alligevel er der nogle ting, der går igen fra hunde til katte.

Selvom hunde har brug for meget opmærksomhed, og katte er mere selvstændige, så kan de begge give deres ejere en masse kærlighed.

Derudover er der også nogle basale ting, der er ens for hunde- og katteejere. Både hunde- og katteejere skal for eksempel sørge for at give deres kæledyr ordentlig mad.

Derfor er der altså også nogle ting, der er ens, når det kommer til tilbehør til hunde og katte. Så i stedet for at skulle søge længe efter det rigtige tilbehør, så kan man sagtens give en lille hund et kattehalsbånd, og man kan også give en kat mad fra en hundeskål. Hvis du er både hunde- og katteejer, så skal du bare sørge for, at hvert kæledyr har sin egen skål, og at den passer til dyrets størrelse.

Det gælder altså både hundeartikler & kattetilbehør. Der er nemlig flere eksempler på tilbehør, der sagtens kan bruges til begge. Man skal dog huske, at katte ofte er mindre end hunde, så der er måske en forskel i størrelse, som man skal tage højde for.

Et og samme produkt

Hvis man nu tager et eksempel som en transportboks til hunde, så kan den også bruges til en kat, selvom den egentlig er ment som en form for hundetilbehør. Både hunde og katte skal jo kunne lukkes inde ift. transport, men de skal også begge kunne få nok ilt, og så skal de begge kunne være trygge ved det.

Derfor er det eneste, man skal huske, når man køber en transportboks beregnet til hunde med henblik på at bruge den til en kat, er, at katten skal kunne passe ind i boksen.

Hvis du vil spare lidt penge, er det altså ikke altid nødvendigt, at du absolut kun giver din hund hundeting og din kat katteting. Ofte er tilbehør til hunde og katte nemlig ens.