Derfor vælger mange e-cigaret frem for almindelige cigaretter

Du har helt sikkert set dem før. E-cigaretter er populære som aldrig før. De futuristisk udseende cigaretter er blevet en almen vane for mange, og der kan der være flere gode grunde til. E-cigaretten er et elektronisk alternativ til almindelige cigaretter, og du kan faktisk drage nytte af dette. Du kan f.eks. anvende e-cigaretter i et forsøg på at trappe ned på almindelige cigaretter. Du kan også anvende en e-cigaret som et billigere alternativ, hvis økonomien strammer.

E-cigaretter er ikke skadelige

Den største og måske vigtigste grund til at benytte sig af e-cigaretter er sundheden. Almindelige cigaretter er utroligt vanedannende, og de indeholder både nikotin og tjære. De er derfor ekstremt skadelige på lang sigt, og du risikerer endda at få kræft af disse. E-cigaretten derimod indeholder hverken kræftfremkaldende stoffer eller nikotin. Der er dog mulighed for at tilvælge damp med nikotin, såfremt du ønsker dette. Men som udgangspunkt damper du i stedet på vandholdige væsker, der er tilsat smag, som du helt selv kan vælge.

E-cigaretter er derfor også langt sundere i et hjem med flere mennesker. Passiv rygning er en stor synder, og dette kan du undgå ved at bruge en elektronisk cigaret i stedet.

Fordele ved e-cigaretter

Foruden sundheden, er der også et væld af andre gode fordele ved en e-cigaret. Dette inkluderer bl.a.:

  • Billigere løsning – e-cigaretter kan spare dig mange penge, fordi de ikke er underlagt stramme afgifter.
  • Fri rygning – e-cigaretter er tilladt steder, hvor du normalt ikke må ryge almindelige cigaretter. Du slipper derfor for at finde et rygeområde, hver gang du ønsker at dampe.
  • God mulighed for at trappe ned – e-cigaretter kan hjælpe dig med afvænning af almindelige cigaretter.
  • Du opnår stadig følelsen af at ryge, hvilket kan være den vigtigste trang for mange tidligere rygere.

Vælg mellem forskellige smagsvarianter

E-cigaretter har også den fordel, at de smager bedre end almindelige cigaretter. Du kan nemlig mellem forskellige væsker med smag, og derved kan du prøve et væld af forskellige udgaver til din e-cigaret. Du har derfor langt flere muligheder med en e-cigaret, og du kan derfor prøve dig frem mellem mange spændende smagsvarianter.