Endnu et spil i den populære Borderlands-serie

En der spiller spil på sin computer

Borderlands er blevet en af spiludvikleren, Gearbox’ aller største succeser, og spillet spilles af unge og voksne verden over. Noget af det, der gør spillet super godt, er muligheden for både at kunne spille solo, men også sammen med venner. Faktisk kan man spille helt op til 4 personer ad gangen. Spillet bevæger sig inden for en fusion af action, adventure og co-op, der hver bidrager med elementer til den samlede spiloplevelse. I september i år, udkommer endnu et spil i den populære serie, nemlig Borderlands 3, der ifølge spiludvikleren, kort fortalt, skulle byde på mere af det hele: flere forskellige våbner og gadgets, flere nye verdener og meget mere!

Borderlands 3 til computeren

Borderlands 3 er et computerspil og eftersom cd’er er ved at være en døende race, modtager du spillet på anden vis, nemlig gennem en Borderlands 3 key, altså en produktnøgle, der bliver sendt til din e-mailkonto. Når du har modtaget mailen med produktnøglen, skal du bruge Epic Games-platformen til at indløse din Borderlands 3 key. Herefter er du klar til at downloade og installere spillet for derefter at kunne spille Borderlands 3 på din computer. Hvis denne lynguide ikke hjælper, så fortvivl ej – for når du køber Borderlands 3, modtager du samtidig en vejledning til, hvordan produktnøglen bruges, så du kan komme i gang med dit nye computerspil.

En spilanmelders mening

En dansk spilanmelder har før spillets udgivelsesdato fået lov til at prøve det nye Borderlands 3 af. Om spillet fortæller hun, at det bærer præg af et mere avanceret design end tidligere spil i serien. Et eksempel herpå er, at de mange våben har alternative affyringsmetoder, hvor du blandt andet kan skifte mellem automatisk og semi-automatisk på èt våben – og granater og varmesøgende projektiler på et andet våben – en effekt, der bringer endnu en dimension ind i spillet. Borderlands 3 byder herudover blandt andet på nye verdener og spilanmelderen udtaler, at hun næsten med sikkerhed kan sige, at den trofaste Borderlands-fan ikke vil blive skuffet over det nye spil i serien med Pandora som hovedunivers.