Find de rigtige opbevaringsæsker til din branche

Inden for forskellige brancher og erhverv kan det være nødvendigt at investere i flere opbevaringsæsker. Det er for eksempel tilfældet, hvis du arbejder på et hospital eller laboratorie og her har brug for at kunne opbevare dit udstyr. Af samme grund kan disse æsker til opbevaring også være brugbare, hvis du arbejder i medicinalindustrien, som tandlæge og mangler plads til dit udstyr eller sågar i en isenkramforretning.

Standartbestillinger og individuelle bestillinger

Opbevaringsæsker er, som navnet antyder, et sted, hvor du kan opbevare forskellige ting. Det er plastikæsker i god kvalitet, og de kan fås i to forskellige størrelser. Du kan blandt andet få opbevaringsæsker i 55 x 40 x 11 mm og en større æske med målene 465 x 227 x 97 mm. De forskellige størrelser giver dig god mulighed for at vælge den æske, der passer allerbedst til dine behov og ønsker. Hvis de to størrelser dog ikke er, som du gerne vil have dem, er det som regel også muligt at få fremstillet æsker i specialstørrelser. Disse individuelle størrelser kan fås, hvis du bestiller et større oplag. Det samme gælder for farven på opbevaringsæskerne. De fås nemlig normalt i farverne:

  • Lys grå og fremstillet i hård plast
  • Glasklar og fremstillet i hård plast
  • Sort og fremstillet i ledende plast til elektronik

Ligesom i tilfældet med størrelsen på æskerne, kan du også vælge at få dem i andre, alternative farver eller i et flerfarvet tryk ved større oplag.

Oplagte opbevaringsæsker

Opbevaringsæskerne er designet til modulsystemer. Ud over at du kan få æskerne i forskellige farver og størrelser alt efter dine behov og ønsker, er der også andre gode fordele at have in mente ved disse æsker. Det er for eksempel:

  • Æskerne er modulsystemer med løse skillevægge
  • Æskerne kan fås med og uden låg
  • De er fremstillet i god kvalitet
  • Du kan få æskerne leveret i både små og større mængder

De løse skillevægge betyder, at du kan forme æskerne efter dine ønsker. Herved kan du skabe den opbevaringsæske, du har brug for – med eller uden låg.