Fliseudstillingen som kan hjælpe dig på vej

Har du svært ved at beslutte dig for, hvilken badeværelsesflise du skal købe? Det kan være svært, da der i dag findes så mange muligheder. Hos Bad og Fliser kan du besøg deres fliseudstilling, som forhåbentlig kan skubbe dig i den rigtige retning mod dine drømmefliser. Her kan du se deres store udvalg af natursten, mosaik, Terrazzo og deres klassiske badeværelsesfliser. Af hver slags findes de i en masse forskellige materialer og farver. For eksempel finder du alt fra stenpaneler til det fineste marmor – og det er bare inden for deres natursten.

Kom til fliseudstilling

Det kan dog være svært at fornemme materialet over computeren. Derfor har Bad og Fliser en fliseudstilling både i Glostrup og i København. Her har Glostrup hele 3000 kvadratmeter og København 600 kvadratmeter, hvor de viser fra gulv til loft den reneste form for inspiration. Her kan du komme tæt på materialet, og se hvordan det spiller sammen med andet inventar. På denne måde kan du måske nemmere forstille dig badeværelsesflisen i dit hjem.

Mulighederne kan også nærmest virke uendelige. Bad og Fliser tilbyder dig hele 10.000 forskellige slags fliser. Det er rigtig mange, og rigtig mange som du skal vælge fra, for at finde dem du skal bruge. Så er det godt, at Bad og Fliser har en masse kompetente medarbejder, som står klar til at hjælpe dig med at finde de helt rette badeværelsesfliser.

Hvilken flise skal du så vælge?

Det er helt op til dig alene. Fliseudstilling er til, så du kan finde frem til din egen personlige stil og få lige det badeværelse, som du havde drømt om. For når mulighederne nu er så mange, så er det samtidig også nemmere at skræddersy lige et badeværelse efter din smag. Du kan stadig få den helt klassiske flise, eller dens efterfølgere som har nogle andre former og farver. Hvis du har en forkærlighed for syden, kan du bringe Italien til dit hjem med Terrazzo og Terracotta fliser. Du kan også gøre dit badeværelse helt unikt i form af mosaik eller natursten. Udvalget er stort, men chancen for at finde din yndlingsflise er lige så stor.