Forny din julepynt med maileg nisser

Så er det snart ved at være juletid igen, og det betyder jo at der skal pyntes op i hele huset. Tænker du, at det er på tide at forny dit julepynt eller bare have lidt ekstra? Så kan du læse med her, og få lidt inspiration til nyt pynt til hjemmet. For nej, der er jo ikke noget, der hedder at man kan have for meget julepynt, vel? En god idé til at pynte dit hjem op med, kan f.eks. være maileg nisser. Her får du flotte og unikke julenisser, der passer til ethvert hjem. 

Maileg nisser til stuen

Du kan skabe en hyggelig og unik julestemning med julenisser fra maileg. For at komme godt i julestemning, er det altid godt lige, at sætte lidt julemusik på, også er det ellers bare i gang med at pynte. Måske laver du en nisselandsby, eller måske har du andre små nisser, du pynter dit hjem med. En hyggelig ting, at pynte stuen med, er de søde kravlenisser, der kan sidde i vinduet. Maileg kravlenisser har magneter i hænder og fødder, så de kan sættes sammen og sidde i vinduet, eller de kan sidde fast på køleskabet. Det er helt op til dig, hvor og hvordan du vil have dem siddende. Det er jo bare hyggeligt, at have små kravlenisser rundt omkring i hjemmet. Uanset hvordan du pynter dit hjem, kan du være helt sikker på, at finde en maileg nisse, der passer ind i dit hjem. 

Fine maileg nisser til de små

Du kan også få nogle super lækre og smarte nisser til dine børn. Maileg har nemlig noget så fantastisk som kalendernisser, hvor du kan have dine børns kalendergaver på. Så behøver du kun at være kreativ med de 24 forskellige kalendergaver, og ikke med indpakningen. Det gør det også lidt sjovt for børnene, at skulle finde deres gaver på en nisse. Og nissen, ja den er nok højere eller ligeså høj som dem, så det er da også lidt skægt. 

Er dine børn måske lidt for store til kalendergaver, eller har du ikke lyst til at skulle finde 24 forskellige gaver, så kan det være nemmere med adventsgaver. Heldigvis findes der også en adventskalender nisse, som er helt ligesom en kalendernisse – bare lidt mindre, også selvfølgelig kun med plads til 4 gaver og ikke 24. Med en maileg nisse kan du gøre december måned lidt sjovere for dine børn.