Fortryllende underholdning til jeres næste firmafest

underholdning til firmafest

Mangler festudvalget inspiration til kommende begivenheder på arbejdet, så er der måske noget af hente i denne artikel, der har underholdning til både større og mindre forsamlinger, privatfester, firmafester og arrangementer i fokus.

Fokus er hertil egentligt nærmere centreret omkring artiklens hovedperson, der også har tilegnet sig en titel som værende blandt landets allerbedste tryllekunstnere.

En magisk rejse gennem mange år

Skruer vi tiden tilbage – faktisk en del år tilbage, så er artiklens hovedperson startet med at blive introduceret til magiens verden allerede fra barns ben, og han viste hurtigt interesse herfor, hvor interessen tilmed, og måske ikke så overraskende, voksede i takt med, at han viste sig yderst talentfuld.

Fra optræden på Strøget til eftertragtet underholdning til firmafester

Flere tryllekunstnere vælger af forskellige årsager at optræde på gadeplan, hvor man kan drage fordel af at møde publikum på en anden måde, end hvis man står på den store scene. Reaktioner fra publikum kan være specielt positive, når man forbløffer dem med alt fra tankelæsning til korttricks mv. Artiklens tryllekunstner har allerede fra tidlig alder og op igennem årene oparbejdet stor erfaring med tryllekunst på gadeplan, hvor han har lært, hvilke knapper man kan trykke på, og hvilke tricks, der virker hvor.
Disse erfaringer tog med han med videre til de større scener, hvor han senere også har optrådt i metropolområdet på diverse scener, hvor Tivoli kan nævnes som et af de mere spektakulære landemærker.
Herfra er det gået stærkt, og på hans CV finder man nu optrædener fra nogle af de mest prominente scener i verden, hvor New York, Berlin og Las Vegas kan nævnes blandt mange.

Book en af landets bedste tryllekunstnere som underholdning til firmafester

I dag er det muligt at booke tryllekunstneren i forbindelse med underholdning til firmafester, hvor han kan levere underholdning til både små og store arrangementer. Underholdningen til firmafester kan sammensættes på flere forskellige måder, hvor dele af indholdet kan aftales på forhånd, eller hele showet kan fungere som en overraskelse.

Det er ofte populært at benytte tryllekunstneren til en kombination, hvor han inddrager alle sine specialeområder, hvor tankelæsning, korttricks, standup og tricktyveri er nogle af de evner, han kan trække op af hatten i forbindelse med sine shows.

Som eksempel er showet, hvor chefen trækkes op på scenen yderst populært, hvor han igennem dialog med både publiken og deltageren på scenen franarre ejendele som armbåndsure og slips mv. Alt sammen sker ved hjælp af stand up komik og undervisning i tricktyveri, der hæver niveauet til et højere niveau.  

Et andet populært show ved underholdning til firmafester er tankelæsning, der også fascinerer hver gang. Dette kan foregå med en enkelt person i centrum, eller hvor hele rummet bliver inddraget.

Sidst men ikke mindst kan underholdningen til firmafesten foregå som et standardiseret show, hvor tryllekunstneren selv sammensætter showets indhold. Disse shows er ligeledes meget populære og kan evt. sluttes af med, at tryllekunstneren cirkulerer rundt blandt publikum til firmafesten – bagefter showet og laver diverse trylletricks og mind reads.