Garmin MARQ – Til dig der elsker naturen

Garmin er kendt for at lave forskellige smartwatches, som på den ene eller anden måde er udstyret med nogle funktioner, som i høj grad adskiller sig fra normale ure, og Garmin MARQ serien er ingen undtagelse. Serien består af fem forskellige modeller, der henholdsvis er designet til piloter, kaptajner, atleter, chauffører og personer, der vandrer meget. Hvis du er på udkig efter et nyt ur indenfor et af disse områder, kan det meget vel være, at du finder det rette ur for dig i Garmin MARQ serien.

Specielle funktioner til vandreren

Alle Garmin MARQ urene indeholder forskellige funktioner til mange forskellige persontyper. Et af de populæreste ure er Garmin MARQ Expedition uret, som er designet til dig, der elsker at bestige bjerge, vandre og udforske naturen. På vandreture kommer du ofte op i et højere luftlag og har derfor mere brug for at kunne aflæse og kontrollere din krop. Lige netop dette kan Garmin MARQ Expedition gøre for dig. Uret tjekker blandt andet iltmætningsniveauet i blodet samt holder øje med det aktuelle iltniveau. Derudover er uret også udstyret med flere satellitnavigationssystemer, som konstant giver dig dine præcise koordinater.

En dag på havet med Garmin MARQ Captain

Naturen strækker sig vidt og kan opleves fra andre vinkler end fastlandet. Der er derfor også ure til piloterne og kaptajnerne. Garmin MARQ Captain uret er også et af de populæreste ure fra serien, da uret egner sig til at have med på vandet. Uret indeholder blandt andet overvågning af hastigheden og vindretningen samt kapsejladstimer, som kan gøre dine timer på vandet endnu mere interessante.

Solide ure af høj kvalitet

Garmin MARQ urene er blevet gennemtestet flere gange, hvilket har medført, at urerne er blevet yderst slidstærke, ligesom de har fået en præcision og en driftssikkerhed, som konkurrerende ure ikke kan være med på. Der er til alle urene brugt eksklusive materialer som keramik, italienske vacchettalæder, safir og jacquardrævet nylon, hvilket har været med til at øge eksklusiviteten og kvaliteten af urene. Urene fra Garmin MARQ serien befinder sig derfor også designmæssigt i en klasse for sig selv.