Giv din virksomhed et ekstra personligt touch

Ejer du egen virksomhed, eller er du bare stor fan af at personliggøre nogle af de produkter, du render rundt med, så kunne en pose med et selvvalgt logo være lige noget for dig. 

Du kan finde tonsvis af net og små bæreposer på nettet og i butikker, men hvorfor ikke eje et net med din yndlingsfarve og dit yndlingsdyr på? Og hvis du er selvstændig, kan du på samme måde få lavet poser med dit logo på, som du kan give ud til kunderne  – køb poser med logo her

Det bæredygtige valg

Udover at det er super smart at rende rundt med et personliggjort net eller egen pose, så er der også et bæredygtigt aspekt i netop dette. Ved at medbringe din egen pose, når du skal handle, slipper du altså for at betale ekstra kroner for at få en plasticpose med hjem. Dette er altså ikke kun en ny fashion trend, men også super relevant, når det kommer til det bæredygtige. 

Gennemsnitligt brugere danskere nemlig op imod 85 plasticposer hvert år, så dette tal kan stærkt reduceres, hvis du går ind og finder dit eget net, som du kan bruge om og om igen, når du skal ud og shoppe eller handle ind. Så næste gang du handler ind og skal til at købe en ny pose, så overvej om denne mulighed ikke er noget for dig. 

Unikt og kun for dig 

Afslutningsvis er det værd at huske på, at du ved køb af sådan et produkt, om det er en pose, et net eller andet, så har du noget, som ingen andre har. Både farven og printet er noget, du selv vælger. Derudover designer du selv logoet, og du kan altså tilpasse det til præcis det, du ønsker. Mange firmaer kræver dog, at du køber flere af samme varer, hvilket dog er meget rart, hvis du helt vil slippe for at købe poser nogensinde igen. 

Du kan endda bruge dette som en gaveide. Herved får den pågældende person noget unikt og personligt, det kunne for eksempel være, at det valgte logo var deres initialer eller andet der repræsenterer dem.