Gode gaver til personalet

firmagaver

Som virksomhedsejer eller virksomhedsleder har man ofte en propfyldt kalender, og derfor kan det være en god idé at være på forkant med mange ting, så man engang imellem har muligheden for at stoppe op og slappe af. Når man kører på i mange dage i træk, kan det mærkes på kroppen, og til sidst vil den sige fra. Hvis du ikke ønsker at ende i en situation, hvor du er nødt til at rydde din kalender i flere dage i træk, kan du sikre dig pauser ved at planlægge fremad i tiden. Eksempelvis kan det være en god idé at have styr på alle årets gaver til ansatte og kunder i starten af året, så du ikke skal gå og tænke på det, hver gang der er en medarbejder, der har fødselsdag, eller til jul når alle skal have en firmagave. Herunder kan du blive klogere på udvalget af firmagaver 2019, og hvor du kan finde firmagaver til ansatte henne.

Tag 1-2 timer ud af din kalender for at få styr på alle årets gaver 

Hvis du ikke ønsker at skulle stresse over gaver hver måned, kan du med fordel sætte dig ned hver januar måned for at finde ud af, hvad dine medarbejdere og kunder skal have i gave til højtider og på mærkedage. Eksempelvis kan du vælge 1-2 gaver til fødselsdage og 1-2 gaver til højtider. På den måde viser du, at du har tænkt på at give dine medarbejdere et valg om en gave, der passer bedst til dem. Dette sikrer, at de ikke får en gave med hjem, som de ikke kan bruge til noget, og er de ikke tilfredse med gaven, vil det også kunne mærkes. 

Gaver er en win-win for dig

Gaver til personale kan findes nemt på nettet via et stort udvalg, så du har gode muligheder for at finde de rette gaver. Når du har styr på gaverne, kan du blot sætte en anden medarbejder til at bestille dem til mærkedage og højtider, så du kun skal bekymre dig om at uddele gaverne, når dagene kommer – det er altså en win win for dig og dit skema.