Har du undersøgt muligheden for en erhvervsaftale på dine gasflasker

Som erhvervsdrivende har du ofte nok at se til i løbet af dagen. Der er mange beslutninger, der skal træffes, og de siger som regel noget om både din forretning og den måde, du gerne vil køre forretningen på. Beslutningerne kan både være store og små. Én af dem kan være, hvilken energikilde du gerne vil have. Her kan gasflasker være et godt valg.

Få gasflasker til din forretning

Køb af gas på flaske er et nemt alternativ til andre fossile brændstoffer på markedet, og det har flere fordele. For eksempel er ofte muligt at lave en erhvervsaftale, alt efter hvilken branche du er i. Det gælder således, hvis du for eksempel er industri-, landbrug-, restaurantbranchen eller gør dig i detailhandel. Uanset hvilken branche, du tilhører, kan du få forskellige former for gasflasker:

  • LPG
  • BioLPG
  • Gasflasker
  • Gastanke

Hvilken mulighed, du skal vælger, afhænger helt af dig og din forretning. I nogle tilfælde kan det være en god ide med en gastank, og disse tanke fås i flere forskellige størrelser. Derudover kan tankene også graves ned eller stå på jorden, alt efter hvad der er muligt og tilladeligt. Hvis du gerne vil have en mere miljøvenlig løsning, kan du også overveje at skifte over til LPG eller BioLPG.

Den miljøvenlige gasflaske

I dag er der meget fokus på de grønne valg. Bæredygtighed og miljøvenlige produkter er blevet rigtig vigtige, og det gælder også inden for gas. Det er nemlig muligt at få miljøvenlige gasflasker til din forretning. Du kan vælge den konventionelle LPG, der har en meget ren forbrænding og et lavere CO2-udslip end andre brændstoffer som for eksempel olie, men du kan også vælge BioLPG-løsningen. Her får du gasflasker med samme kemiske sammensætning som i LPG’en, men BioLPG er lavet af 100 % bæredygtig og fornybar biomasse fra råmaterialer som affald og vegetabilske olie. En stor fordel ved denne gas er, at den reducerer CO2-udslip med 100 %. Det er dermed et godt valg, hvis du ønsker en bæredygtig forretning og ikke har noget imod at betale lidt mere for det.