Køb Yonex badmintonketcher

Man kan vælge bare gå ud og købe den dyreste badmintonketcher, som man kan finde, eller man kan overveje at læse sig frem til de forskellige styrker og svagheder ved de forskellige ketchere, og på den måde finde en ketcher, som passer til sin spillestil. Den dyreste ketcher er ikke nødvendigvis den bedste. 

En af de bedste badmintonmærker på markedet er det japanske mærke, Yonex. Mærket er helt tilbage fra 1968, så de har også været på markedet i rigtig mange år, hvilket også understreger, at Yonex er en af de førende producenter inden for badmintonudstyr. De udvikler uden tvivl nogle af verdens suverænt bedste ketchere, og nogle af de bedste badmintonspillere er også sponsoreret af Yonex. Køb Yonex badminton ketcher her. 

Badmintonketcher til begynderen

Hvis du er helt ny i badmintonverdenen, er der nogle ting, som du skal være særlig opmærksom på, når du skal vælge den første ketcher. Måske er det en god ide at forsøge at låne en ketcher, så man kan mærke hvordan den føles, før man beslutter sig for at købe en, som man måske ikke bliver tilfreds med. En af mest udbredte ting for nye badmintonspillere er, at det er svært at få bolden til baglinjen, og derfor er en god ide at vælge en ketcher, der kan hjælpe med det. 

Ketchere til forskellige typer af badminton

Det er vigtigt, at vide om man hovedsageligt spiller single eller double i badminton, før man vælger sin ketcher. Hvis man hovedsageligt spiller single, er der forskel på spillets fart og på hvilke slag du foretager dig. Når man spiller single, er det en stor fordel at kunne få modstanderen mod baglinjen med et langt slag. Så hvis man er nybegynder eller ikke har helt styr på teknikken endnu, er det en god ide at vælge en tungere ketcher. 

Hvis man spiller double, går spillet en hurtigere. Badminton er i forvejen et hurtigt spil, og double er den hurtigste udgave af spillet. I modsætning til at spille single, er det her en fordel at have en fleksibel og hurtig ketcher, så man hurtigere kan bevæge sig rundt på banen.