Mulighederne er mange

Mulighederne er mange, når det kommer til at få lavet hynder efter mål. Det er en løsning, som kan hjælpe med at få stole til at skinne, som var de helt nye. En lille opfriskning af sine møbler kan gøre meget for hjemmet i stedet for bare at skifte dem ud. Derudover øges siddekomforten også, og så kan hynderne lige pludselig også gøre meget for dig end blot hjemmet. 

Se de mange muligheder her og udforsk hvordan du kan få fornyet dine hynder efter mål.

Hynder efter mål i høj kvalitet

Lædermøbler har altid udvist en vis kvalitet i sin enkelthed, hvilket også gør, at vi bruger læder meget i de danske hjem. Det er fuld forståeligt, da det er et tidsløst og slidstærkt materiale, som er perfekt til hynder til stole, som bruges ofte. Disse hynder kan laves i fire forskellige lædermaterialer:

  • Anilin læder
  • Nappa læder
  • Standard læder
  • Semi-anilin læder

De forskellige materialer har alle deres forskellige fordele, så som blødhed, slidstyrke og glathed, som kan udfylde forskellige behov til de danske hjem.

Standardlæderet kan fås i farver som sort, lys grå, mørke brun, mørke blå, hvid og meget mere

De andre tre materialer kan fås i blandt andet Cognac, sort, brun, karamel og nougat. 

Mulighederne for at få hynderne til at passe ind i dit hjem er altså store.

Hyndernes mål

Muligheden for at få speciallavet hynderne er selvfølgelig indenfor nogle rammer.

Der er mulighed for at vælge mellem 4 forskellige tykkelser:

  • 2 cm
  • 3,5 cm
  • 5 cm
  • 7 cm

Derudover er de maximale mål for hynderne 180 cm x 55 cm.

Inden for de rammer kan der laves hynder efter adskillige mål. Du kan blandt andet få lavet hynder, som kan vendes. Vendbare hynder har en udvidet funktion, da holdbarheden også bliver længere. Den er en bæredygtig mulighed, som gør at stolene holder i længere tid og dermed ikke kræver en istandsættelse så ofte som ellers.

Du kan tilmed tilføje op til 3 knapper pr sidde på hynderne, for at personliggøre hynderne endnu mere og tilpasse dem til lige netop dit hjem.