Privat flexleasing for dig, der ønsker et rentabelt bilkøb

Der bliver for tiden importeret mange store udenlandske biler til Danmark, som af flere danskere vil blive betegnet som drømmebiler. Men når det kommer til biler, gør det sig gældende for mange, at drømme lige netop forbliver drømme, fordi Danmark har en af de højeste registreringsafgifter i verden. Mange potentielle bilkøbere holder sig derfor tilbage for at købe deres drømmebiler, da det vil være mere rentabelt at købe en billigere bil. Det er her, at flexleasing kommer ind i billedet, for med flexleasing slipper du for at betale den store registreringsafgift. Læs mere om flexleasing på Specialcars.dk.

Det går flexleasing ud på

Du kan flexlease gennem bilforhandlere, som tilbyder flexleasing eller igennem leasingbureauer, som køber din drømmebil for dig, hvorefter du skal afbetale til leasingbureauet. Afbetalingen foregår på den måde, at registreringsafgiften deles i små bidder, som afhænger af, hvor langt din leasingperiode strækker sig ifølge jeres kontrakt. Du skal således kun afbetale mellem 0,5-2% om måneden i stedet for at betale den fulde registreringsafgift på en gang. Derudover skal du også betale en rente, da selve købet af bilen også koster en del penge.

Det er op til dig at vælge, hvor lang tid du ønsker at lease din bil. Eksperter mener dog, at det typisk bedst kan betale sig at lease en bil i 12 måneder ad gangen. Lige inden de 12 måneder udløber vil det nemlig være optimalt at få lavet en ny vurdering af bilen, da registreringsafgiften kan være faldet

Køb eller videresalg af din flexleasing bil

Når din leasingkontrakt udløber, skal du vælge, om du ønsker at købe bilen, der er fri for registreringsafgift, eller om du vil videresælge den til en køber. I dette tilfælde vil det være optimalt at sælge din bil til en europæisk køber, da du på denne måde kan sælge bilen uden registreringsafgift, hvilket gør den mere attraktiv og nemmere at sælge. Hvis du derimod vælger at beholde bilen, skal du selv indfri restværdien af den, som fremgår af en aftale, der hvor du har flexleaset din bil. Herefter overgår ejerskabet af bilen til dig.