Sådan får du et indbygget garderobeskab

Indbygget garderobeskab

Indbyggede garderobeskabe er utrolig smukke og moderne. Med et indbygget skab bliver møblet en del af huset, frem for at være et stort element i et lokale, der bare optager plads. Indbyggede garderobeskabe giver dig fornemmelsen af, at din tøjopbevaring pludselig ikke fylder så meget og samtidig gør de det muligt at benytte pladsen optimalt. 

Hvis det er din drøm at få et indbygget garderobeskab, så er der flere forskellige løsninger. Den der er bedst for dig afhænger af dit budget og din lyst og evne til at kaste dig ud i lidt håndværksarbejde. 

Få designet et indbygget garderobeskab af en snedker

De smukkeste indbygningsskabe bliver uden tvivl produceret af dygtige snedkere. Hos snedkeriet Klassiq kan du f.eks. få designet et indbygget skab, der passer perfekt til dit hus. Snedkerne tænker på alt fra boligens tidsånd, materialevalg og farver. Der bliver kælet for hver en detalje, både mht. de indvendige og de udvendige dele af dit garderobeskab. Som kunde er du med i hele designprocessen, så du får netop det skab, som du drømte om. Et indbygget garderobeskab, der er lavet på et professionelt snedkerværksted, har også ofte en utrolig lang levetid, pga. materialernes høje kvalitet. Derfor kan flere forskellige generationer få glæde af garderobeskabet. 

Byg dit indbygget skab fra bunden

Er der en indre håndværker i dig? Så kan du med fordel bygge dit eget indbygget garderobeskab. Du spare ofte en del penge ved selv at bygge det. Alle materialerne kan købes online eller hos dit lokale byggemarked. Det er dog vigtigt at understrege, at det ikke er et nemt projekt at kaste sig ud i. Du bør derfor have lidt erfaring med håndværksarbejde inden du går igang. Hvis du ikke har meget erfaring med at bygge møbler selv og hvis det er vigtigt for dig, at møblet bliver virkelig smukt, så er det måske en bedre idé at få en snedker til at bygge det. 

Den nemme løsning

Den helt simple løsning er at købe et garderobeskab der passer nogenlunde til det sted, hvor du gerne vil have dit indbyggede garderobeskab. Når skabet er sat på plads, så kan du dække hullerne omkring garderobeskabet med træplader. Til sidst skal du blot male det hele med samme farve, så det ser ud til at være en del af huset. Ulempen ved denne metode er, at du ikke benytter dig af pladsen optimalt.