Sådan får du et smukt og nordisk inspireret hjem

Den skandinaviske stil er en boligindretning for sig, og adskiller sig faktisk væsentligt fra hvordan man indretter huse i andre lande. Og der er faktisk nogle forskellige kendetegn ved det smukke Skandinaviske hjem:

  1. Hvide vægge der lyser rummet op
  2. Store vinduespartier som giver lys og laver en åben atmosfære
  3. Rene linjer i forhold til møbler og andet interiør
  4. Fyrfadslys er fast inventar i et skandinavisk hjem

Men for at få denne Skandinaviske moderne stil i hjemmet, så er det også oplagt at pryde sit hjem med møbler og interiør der er lavet af danske designere og danske møbelproducenter – og her er Hay oplagt at vælge! Hay er nemlig en dansk møbelproducent som laver Skandinaviske, minimalistiske, moderne møbler til en overkommelig pris! Hay laver blandt andet sofaer, borde, stole, lamper og så står de faktisk også bag de populære og ikoniske Hay kasser som er overalt på Instagram og i diverse boligmagasiner.

Find en sofa som er lækker og indbydende at se på

Hay har nogle utrolig lækre sofaer som virkelig kan gøre dit hjem mere moderne og nordisk på en og samme tid! De har blandt andet lavet den unikke og fascinerende Silhouette sofa som er en af de mest populære Hay sofaer. Denne sofa har nemlig de her pæne og rene linjer som er kendetegnet ved et nordisk møbel. Sofaen fås i en masse forskellige smukke farver, og så har den en kompakthed på den lette måde! 

Gå på jagt efter spisestole som vil gøre dit hjem unikt

Hay laver nogle fuldstændig fantastiske spisebordsstole som virkelig kan spice dit hjem op på den minimalistiske fine måde. Den mest populære spisebordsstol må nok siges at være den der hedder “about a chair AAC22” som er en helt unik stol der har en fantastisk komfort. “About a chair AAC22” er en skalstol som passer ind i ethvert hjem, og så fås den i et hav af farver og polstringer alt efter smag og behag! For eksempel kan du få den lækre stol i læderpolstring eller også kan du vælge at få hynder til for at øge komforten ved spisebordet.