Sådan foregår laser hårfjerning

Laser hårfjerning er en behandling som i stigende grad oplever øget popularitet når man skal vælge hvordan man ønsker at fjerne uønsket hår. Det er heller ikke helt uden grund at denne form for hårfjerning hitter lige nu – laser hårfjerning er nemlig super nemt og ekstremt effektivt hvis man sammenligner med andre former for hårfjerning som for eksempel voks eller den klassiske barberskraber. Derudover slipper man også for alle de irriterende og grimme røde knopper og indgroede hår som man går og bøvler med med skraberen. Men hvordan foregår laser hårfjerning egentlig? Og er det farligt? Læs med og få svarene!

Laser – fremtidens hårfjerningsmetode

Hårfjerning ved hjælp af laser foregår overordnet set ved at laserens lys bliver absorberet af hårstrået og hårstrået bliver dermed varmt. Denne varme som hårstrået får af laserens lys går ned igennem hårstrået og ned i hårsækken hvor varmen dermed ødelægger hårsækken permanent. Man skal dog huske på, at det ikke er alle hårsække som er aktive, hvilket derfor betyder at du skal have mellem 6-8 behandlinger hvor der skal gå ca. 6 til 8 uger mellem hver behandling så du kan være sikker på at så mange hårsække som muligt bliver eksponeret for laserens lys. Igennem disse behandlinger bliver ca. 60% af dine hår reduceret og du skal altså vedligeholde resultatet ca. en gang om året.

Hårfjerning i København

Der findes rigtig mange gode klinikker i København som kan kan klare opgaven med laser hårfjerning rigtig fint. Et godt råd er at holde øje med klinikker som er godkendte til at fjerne hår med laser, således at du er sikker på at finde et godt sted. Et sted som er anbefalelsesværdigt i København er Inviocare som ligger nede i Palægade. Her vil du opleve at personalet er rigtig søde og tager godt imod dig og guider dig rigtig godt igennem det behandlingsforløb som du skal igang med. Personalet er ligeledes rigtig professionelt og er gode til det de laver. Især når det er sådan et langt behandlingsforløb så er det virkelig rart at man ved at man er i gode hænder.