Stort udvalg af fjernstyrede biler

fjernstyret bil

Hvis du er vild med at køre stærkt og lave tricks i luften, bør du overveje at købe en fjernstyret bil. Med den kan du udleve drengedrømmen om at køre den perfekte bil. Priserne i Danmark er faldet gennem de seneste år, hvilket betyder, at alle har mulighed for at være med.

Fjernstyrede biler – flere modeller at vælge imellem

Du kan have drømt om at få en fjernstyret bil længe. Med det store udvalg af rc biler behøver du dog ikke kun at drømme. Du kan få mange forskellige slags bilmodeller lige fra Mercedes til Sniper til Pickup truck. Hvilken bil, du gerne vil køre, er dermed fuldstændig op til dig. Du kan finde lige præcis den bil, der passer bedst til dig og drøne derudaf med en topfart på 50 km/t. Det er lige meget, om underlaget er lavet af grus, græs eller asfalt. Du kan endda købe reservedele eller få din bil på værksted, hvis uheldet skulle ske. Du er dermed sikker på at kunne bruge bilen i mange år fremover.

Tips, tricks og regler

Før du løber ud ad døren med din fjernstyret bil, er der et par regler og gode råd, du skal kende. Først og fremmest bør du være 14 år eller ældre for at bruge en fjernstyret bil. Den anbefalede aldersgrænser udspringer af, at bilerne kan køre hurtigt og kræver, at du sætter dig grundigt ind i dem før brug. Derudover må du ikke være til gene for andre eller køre på offentlige veje. Hvis du er ny til at køre, er der ligeledes et par gode råd:

  • Det kan være svært at kontrollere en vild bil. Vælg derfor en, der er mere solid og har 4-hjulstræk
  • Start med at køre et sted, hvor der er god plads omkring dig og ikke så meget at køre ind i
  • Brug altid gode batterier i både senderen og bilen. Dårlige batterier kan påvirke rækkevidden negativt og medføre, at din bil pludselig stikker af
  • Hop med bilen på en stille måde, så du er sikker på at kunne lande på alle fire hjul