Tips til at finde den bedste fragtløsning for din virksomhed

Hvis din virksomhed er klar til at tage skridtet og kaste sig ud i eksportmarkedet, så er det vigtigt at få en god fragtaftale. Find et fragtfirma, som du har tillid til og som vil hjælpe dig med at få leveret dine varer overalt i verden. Du bør dog vælge fragtfirmaet med omhu og sammenligne flere muligheder. For at kunne sammenligne dine muligheder, så er det en god idé, at have styr på nogle af de mest almindelige spørgsmål, der stilles om fragt: Hvad koster det og hvor lang tid tager det? Dette vil gøre det nemmere for dig at vælge den bedste løsning for dig. 

Hvad koster fragt?

Fragtpriserne varierer selvfølgelig ift. hvor dine varer skal leveres. Hvis de skal leveres til USA er det ofte dyre end hvis de skal leveres til Tyskland. Generelt er der dog også forskellige priser for forskellige typer transport. Flyfragt er ofte den dyreste form for fragt, men til gengæld er det også den hurtigste, så hvis dine kunder går op i hurtig levering, så er dette en god løsning for dig. Med søfragt kan du til gengæld spare en del på dine fragtomkostninger, men så skal du også være indforstået med, at det kan tage lang tid at levere dine varer. Biltransport eller godstransport er også en forholdsvis hurtig form for fragt, men der er dog nogle naturlige begrænsninger. Du kan for eksempel ikke fragte produkter til fra Danmark til USA med biltransport. 

Hvor lang tid tager fragt til udlandet?

Som sagt, så er flyfragt den hurtigste fragtløsning. Med flyfragt bliver dine produkter transporteret mere eller mindre direkte. På trods af dette, så er det nogle klare fordele ved at vælge søfragt eller biltransport. Søfragt og biltransport er begge meget bedre for miljøet en luftfragt. Kunder, der prioriterer miljøet højt vil ofte gerne vente lidt længere på at modtage deres varer, hvis de ved, at det er bedre for miljøet. En anden forskel er, at det gods, der fragtes på containerskibe ofte kan være meget tungere end det, der fragtes med luftfragt. 

Hvilken type fragt er nemmest?

Det kan sagtens være at den optimale løsning for din virksomhed er en blanding af flere forskellige fragtmetoder. Dette er blandt andet en af grundene til, at det kan være en god idé, at samarbejde med et fragtfirma, der tilbyder alle fragttyper. Hos N. A. Nissen tilbyder de både luftfragt, søfragt og biltransport. De hjælper dig med at finde den bedste løsning og har et tæt samarbejde med fragtfirmaer overalt i verden, så du kan få de bedste priser. Du kan læse mere om deres løsninger samt få et tilbud her: https://nanissen.dk/da/